Известие

Collapse
No announcement yet.

спринт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• спринт

търся дясно огледало за спринт 85 г от 20 до 50 лв

Стават от Жулиета, Спидер, Суд, някои GTV.

Ако намериш вземи едно и за мен.
    Attached Files
    alfa romeo sprint 1984

Comment

това ми звучи малко несериозно но пък трябва да се носи на майтап

Comment

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=8577zv

Ето тази е имаЛА дясно огледало каквото си търсиш, може да питаш какво се е случило с него. Но според мен си потърси по-малки, тези определено стоят не на място.
        Last edited by boris037; d.m.y г., 20:20.
        alfa romeo sprint 1984

Comment

нямам представа за какви по малки огледала става дума дай джокер

Comment

Примерно
            Last edited by boris037; d.m.y г., 18:00.
            alfa romeo sprint 1984

Comment

здравейте колеги отскоро съм собственик на спринт 84г.1.5 105кс.сигурно няма да мога да намеря фар за нея с4упено му е само стаклото,фара е здрав, знаете ли от коя кола е може да се използва дали става от бмв е30
              Last edited by Sprint 84; d.m.y г., 23:02.

Comment

Първоначално публикувано от Sprint 84 Покажи съобщение
                здравейте колеги отскоро съм собственик на спринт 84г.1.5 105кс.сигурно няма да мога да намеря фар за нея с4упено му е само стаклото,фара е здрав, знаете ли от коя кола е може да се използва дали става от бмв е30
                Колега, честито!
                Преди да правиш побългарявания или "погерманявания" по-добре си покажи колата, представи я в една тема и току виж се намерил фар.
                От къде го купи този Спринт?

П.П. Аз трябва да имам някъде фар. Трябва да потърся.
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от godtas Покажи съобщение
                  търся дясно огледало за спринт 85 г от 20 до 50 лв
                  Мисля, чее имам някакви огледала останали, ще проверя и ще пиша.

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                  Колега, честито!
                  Преди да правиш побългарявания или "погерманявания" по-добре си покажи колата, представи я в една тема и току виж се намерил фар.

Митак, това че дадени фарове са поставяни на дадени автомобили не ги прави на дадените автомобили . Имах и Хела и Бош на Спринта и стояха, и светеха отлично.

Comment

koi far ti e s4upen liav desen kasi dalgi

Comment

Ляв на късите

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                      Колега, честито!

Мерси колега.Намерих го в гараж близо до пловдив иначе е докаран на ход от Варна.Не съм наясно как се качват снимки във форума и не само това но със времето схте намерия начин да е представя,отскоро съм във форума,но отдавна Алфите а и италианските автомобили са ми слабост.

Comment

Ляв на късите

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

Мерси колега.Намерих го в гараж близо до пловдив иначе е докаран на ход от Варна.Не съм наясно как се качват снимки във форума и не само това но със времето схте намерия начин да е представя,отскоро съм във форума,но отдавна Алфите а и италианските автомобили са ми слабост.
                        Трябва ми също и задна чистачка,бях чул че от 33ка ставала незнам дали е вярно, ако някой е наясно ....
                        Last edited by Sprint 84; d.m.y г., 22:23.

Comment

Такава имам и трябва да стават, ама нека се изкажат спринтаджиите
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

мисля че имам доколкото си спомням търсеше само стъкло имам оригинална чистачка ако искаш остави си телефона и утре ще ти се обадя

Comment

Първоначално публикувано от godtas Покажи съобщение
                              мисля че имам доколкото си спомням търсеше само стъкло имам оригинална чистачка ако искаш остави си телефона и утре ще ти се обадя
                              0878 967 222 Гената

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:13 ----------

0878 967 222 Гената
                              За стара кола винаги като се замислиш търсиш все ощте нещто.Но едно по едно...

Comment

Working...
                              X